4 DAGEN, 13 YOUNGINGS, 30+ TRACKS EN EEN OPTREDEN OP WOO HAH

Mijn eerste optreden en project als collectief is een feit. Toen ik de post over de ‘Pressure Cooker’ schrijverskamp op de insta van Woo Hah voorbij zag komen, heb ik geen seconde getwijfeld #skkrt. Ergens random op een fissa heb ik het inschrijfformulier ingevuld en geduldig gewacht op een reactie. Kort voor mijn vertrek naar Senegal kreeg ik te horen uit 500 aanmeldingen gekozen te zijn om deel te nemen aan de schrijverskamp.

 

Samen met (van links naar rechts) Skinny, Maxiiim, George Kush, Seven Days, Laylo, Selim, Kotobo, WillyWusGood, Guydo, Zeyn en Wakeem hebben we van

 maandag tot donderdag onze vibes gebundeld en gewerkt aan een domme stack tracks. Naast ‘t creëren van new heat hebben we de grote bazen van Woo Hah, Tim Toth van CTM en zelfs met NOS gesproken. Shout/Out naar iedereen die aanwezig was in de Lil Cube om onze show te beseffen met tracks die we minder dan twee dagen voor de show hebben opgenomen. Jullie vibe was amazing en vergeet niet dat je aanwezig was bij de aftrap. – EazyElls

MEER BLOGS

Scroll to Top