BELUISTER NU MIJN NIEUWE SINGLE 'SHAKY'

Beat by: Finn99

EP Cover: STR.13

Mixing & Mastering: Apsu Studio

Recordings: Apsu Studio

 

In een snelle studiosessie met Childsplay werd het zaadje geplant, maar het heeft maanden geduurd voor ik de demo begon te ‘wateren’. Shaky maakte kans, maar kwam uiteindelijk niet op het EP van Chilsdplay terecht en ook niet op mijn eigen EP. Kort na het uitbrengen van GASS ben ik met youngbwoi Finn99 de studio ingedoken om van Shaky een banger te maken.

Het kan zijn dat je de track al bij een van mijn afgelopen shows gehoord hebt. In de maanden voor mijn release was ik namelijk te zien bij Right About Now Festival, FMC x New Skool Rules, Kingston Crown, Waterkant en Pon Di Pride in Melkweg. Hier heb ik het publiek een kleine taste geven van mijn nieuwe single Shaky. De track is nu eindelijk te beluisteren op alle streamingdiensten en youtube.

Scroll to Top