GEBLESSED DOOR SEEFD MET NIEUWE JACKAS

Een paar maanden geleden stond ik op het podium bij Right About Now festival in Almere, waar ik het merk SEEFD heb leren kennen. SEEFD is een bewust verkeerd gespelde combinatie van het woord  ‘Save’ van redden en Zeef van zeefdrukken. Met dit merk blaast de oprichtster Naomi nieuw leven in kledingstukken die een tweede ronde kunnen gebruiken. Dit doet ze door de kleding te restylen en bedrukken. Deze week ben ik bij haar atelier in Almere, gevestigd in het Upcyclecentrum, uitgenodigd. Hier vertelde ze mij meer over haar brand en ben ik vervolgens ook geblessed met twee domme items

Ik vind het super tof dat ik geblessed wordt deze dagen met kleding waar een milieubewuste gedachte achter zit. Shout/Out naar SEEFD voor het brengen van awareness als het gaat om fashion en milieu. Hou m’n closet in de gaten om te zien welke fits ik gecreëerd heb met m’n nieuwe denim jacket en camo jacket. Reggae Geel heb ik inmiddels al bezocht in een fit die super lens is samengesteld #NoStylist. – EazyElls

Scroll to Top