HUH, ELLA IS DIE HELE FOODBLOGGER

Wie m’n insta goed in de gaten houdt, heeft ‘t vast een keer voorbij zien komen. Ik heb een passie voor tjaps – het bereiden en ‘t eten natuurlijk ook. Uit een soort pressure, maar stiekem ook omdat ik het leuk vind, heb ik een hele tijd geleden een tweede instagram account aangemaakt genaamd ‘Mixed.Plates’. Op dit account deel ik foto’s van gerechten met veel kleur en shit… Fully plantaardige gerechten in verschillende vibes die je trek geven als je te lang kijkt en iets te weinig hebt gegeten.

 

Een beetje Turks, Surinaams, Indiaans, rauw, gebakken, rijst, soep en nog meer vind je op Mixed.Plates en omdat ik vaak vragen krijg over mijn ‘dieet’ , probeer ik hier en daar wat kennis te delen. Dus als jij toevallig vragen hebt, slide in de DM bij Mixed.Plates. Niet om interessant te doen, maar in de DM’s van mijn persoonlijke inbox is er een kleine kans op reactie! Check de page voor facts, snelle recepten en inspiratie. #Bless – EazyElls

Binnenkort  ga ik weer actiever zijn met het plaatsen van food related content, maar dit ga ik allemaal doen via Mixed.Plates – Als je dit niet wil missen raad ik je aan dit account te volgen. Got some surprises for yall soon. Ook voor samenwerkingen ben ik via dit account te benaderen of mail naar:  Ellajohn@Apsu.Agency . <3

Scroll to Top