LOST ZIJN 'SIRENES' EP IS SOSO FLAMES

Hier checken we de fotoserie, geschoten door Woody Bos (klik voor insta)

Alleen the real ones weten dat ik ergens op mijn zestiende ooit ben begonnen met bloggen en schrijven over opkomend raptalent. Mijn aller eerste blog ooit was een review van een vers gedropte track van de toen nog youngin’ Lost. Dit was voor Soultrash, dit was voor Ella John en ook voor mijn blog weer verdween. Deze week ben ik door Lost uitgenodigd om de zeven tracks van zijn Sirenes EP te beluisteren kort voor deze online verschijnt.

 

Dus met deze post doe ik een Big shout out naar Lost voor de invite, Saida en ik hebben het naar ons zin gehad. De EP is dope en het was mooi om te zien hoe je met passie over de tracks en samenwerkingen vertelde. Van je beats tot visuals vind ik het een sterk project en ik kan niet wachten om te zien wat dit met de Nederlandse scene gaat doen. ‘Say Please’ was voor mij een verassing en ik denk dat ‘Wat Ik Doe’ m’n poku is… maar eerlijk gezegd vind ik elke track #SosoFlames.

‘ Sirenes ‘ is nu online. Als je opzoek bent naar nieuwe tracks voor je playlist is deze EP een aanrader. Vergeet Lost niet te volgen op insta… like en share zn shit… we doen die dingen independent en shit… Big love, – EazyElls

Scroll to Top