We blijven in die stijgende lijn bewegen, want ook bij Redbull music hebben ze moeten toegeven aan die Ella John seasoning. Na gasten als Beckie en HVNLY werd ik uitgenodigd voor een Swift16 sessie die al met twee dagen opgenomen zou worden op het moment dat ‘t appje binnenkwam… Ik had niet eens een track liggen. En geluk bestaat niet, maar gelukkig had ik een sessie met Avatar Beats staan die avond.

 

Zo hebben we een ‘snelle sessie’ in elkaar gezet from scratch en deze opgestuurd naar Redbullmusic. Twee dagen later was ik te gast in de studio om mijn Swift16 sessie te killen. Bedankt voor deze uitnodiging en mogelijkheid. Hou je ogen scherp want je bitta is veel in beweging. Vergeet de sessie niet te checken en deel ‘m met je homies #Luvv – EazyElls

PROD. BY AVATAR

COVER: STR13.EU

Scroll to Top