M'N ALLER EERSTE RELEASEPARTY EVER

M’n derde EP en eerste release party zijn een feit. Ik kan eindelijk zeggen dat ik trots ben op wat ik tot nu toe behaald heb. Als je me goed kent, weet je dat de young meid niet vaak stil zit. Bij m’n releaseparty moet ik toch wel even stil staan. Mijn 22e verjaardag vierde ik op 19 april met het uitbrengen van GASS. Op 4/20 vierde ik dit in de Bitterzoek, waar mijn broertje John Negus en m’n homie Jay de Goat het voorprogramma verzorgden. De ladies DJ’s Rockefellababe, Femmetastic en je gurl Des Balentien als host mochten natuurlijk niet ontbreken.

Ik wil iedereen die mij geholpen heeft met het realiseren van m’n releaseparty bedanken voor het neerzetten van een avond gevuld met liefde van begin tot eind. Shout/Out naar iedereen die de moeite heeft gedaan een like, comment en al helemaal die sharings te zetten. Big love als ik met je gevibed heb. You and I made it happen <3 Oh en als je er niet bij kon zijn, moet je gelijk die recap gaan checken hierboven #skuuhh

Releaseparty report: Apsu / STR.13

Event production: Apsu

Pictures: The God Ber

MEER BLOGS

Scroll to Top