MR.STACKS – Amsterdam

Dagen rondlopen met een gerecht op je netvlies…ken je dat? Ida en ik wel. Dus wat doe je als je wakker wordt ergens in Amsterdam Zuid met pancakes all on your mind. Je spangt je niet teveel over je swagg, maakt je klaar en vertrekt naar Mr.Stacks! Pannenkoeken… nee geen pannenkoeken, maar pancakes! Pancakes zijn misschien wel het beste antwoord op je munchies, maar waar haal je deze als je vegan bent? Sinds kort weten Ida en ik dus van een gezellige spot in Amsterdam Zuid genaamd ‘Mr.Stacks’. Woon je hier in de buurt of loop je er toevallig voorbij met een lege maag, dan is het zeker een aanrader.

OVERALL VIBE: Een gezellige kleurrijke vibe met oldschool poku’s door de speakers en een interessant menu. De keuze uit zoet en hartig verbaasde mij en van beiden smaken wilde ik wat proberen. Na lang en er zeker van zijn dat er geen Aardbeien op m’n pancakes zouden belanden (Fruit Allergies :$) kozen wij de Vegan Taco’s en de Banana Breakfast Stack uit. Komen die echt zo fancy voor je neus als op de instagram picca’s – Yes they do. En smaakten deze als ik gehoopt had, yes they did

TASTE

Tacos -Met iets meer saus en ruimte in m’n belly waren de Vegan Taco’s perfect geweest. Ik wist niet echt wat ik ervan kon verwachten. Fluffiness, goed gevuld en geseasoned door een whitegirl #Issajoke. I actually liked them, maar heb wel moeten vragen om wat saus. 

Pancakes – Al kon ik niet ‘met zekerheid zeggen wat ik ervan vond, omdat ik voor het eerst American pancakes at’ smaakte Banana Breakfast Stack toch precies zoals ik gewild had. Super zoet tho, maar toch precies zoals mijn tastebuds erover fantaseerden. De verhouding van de coconut yoghurt , seasonal fruits (zonder Aardbei!) en saus loevte ik volledig. De karamelsaus switch ik de volgende keer toch voor maple syrup.

CONCLUSION: Met wat stacks op zak in Amsterdam en zin in wat zoets is Mr.Stacks zeker een goede optie. Check eerst je andere opties als je geen grote eter bent of weinig trek hebt. Zelfs ik moet zeggen dat ik goed lov zat! Met een groepje groter dan vier man raad ik je ook aan even te bellen – The vibe is cozy. Mr.Stacks is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 24), maar ben je met de auto dan ben je nog altijd in Amsterdam.

  ************************************

RATING

Overall vibe ****

Menu – diversiteit ***

Menu – Prijs / Kwali ***

Food – taste ****

Food – Platesize *****

Bereikbaarheid **

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top