NAAR SPANJE MET EEN LEGE KOFFER...?

Shout/Out naar Daily Paper voor het last moment steunen op die styling

De picca’s hierboven zijn een throwback naar mijn vorige trip en gelijk ook een reminder om op tijd mijn  koffer in te pakken. Ik voel dat ik steeds meer op mijn moeder begin te lijken en een van haar bekende eigenschappen is te laat inpakken. Dus toen dit besef kwam, ging ik gelijk checken of ik wel voorbereid ben op een weekje Spanje… The answer is no :$

 

Er zijn een paar essentiële items die ontbreken, want wie gaat er naar Spanje zonder bikini? Laat ik niet weer die chick zijn die hier op de dag voor vertrek naar opzoek gaat en ‘t gewoon on time gefixt hebben…  Wat ga ik doen met m’n haar, waar zijn al m’n joggers en hoezo kan ik maar één witte top vinden? #WhyMe? – deze vragen moet ik allemaal binnen twee weken beantwoord hebben. Let’s link up via insta of mail naar ellajohn@apsu.agency als je wat toffe items hebt liggen. – EazyElls

Scroll to Top