SUMMER SEASON 2K19

In 2017 bracht ik mijn eerste track uit en sinds ik ervoor gekozen heb m’n focus 100% te zetten op deze life, is alles ‘snel gegaan’. Ik zie deze zomer als m’n eerste officiele ‘Summer Season’ en heb er volop van genoten. Zonder ‘t support van velen zou het nooit zo mooi zijn geweest tho. Met deze video wil ik sowieso een shout/out doen naar STR.13 – Het team wat altijd mijn back heeft als ‘t gaat om foto’s en video’s. Zonder hun zou ik die algoritmes niet kunnen bijhouden #ContentLife. Ook een shout/out naar Benzohaai die altijd m’n back heeft op die draaitafels en Rockefellababe die ik met ik een 34 graden last moment nog steeds kan bereiken voor een show @ Smib x TNO Fest. M’n eigen neef Lu die me deze dagen support in die styling, crowd en positieve vibe #BigLove. Di gyaldem with di moves Shayenne en Chaquel (Check ze!) die deze zomer hebben afgemaakt en natuurlijk mijn management Apsu.

Check hierboven de beelden van Encore, Milkshake Festival, Kwaku x Pon Di Pride, Noche De Las Chicas @ De Doelen in Rotterdam, Eussi pop-up store launch party, SMIB x TNO en Zwarte Cross.

Scroll to Top