ELLA OP HET PODIUM IN SENEGAL #HOEDAN

In 2017 bracht ik mijn eerste track uit en nu twee jaar later sta ik op het podium van het grootste Hiphop festival van West Africa genaamd Festa2H. Sommigen noemen het geluk, ik noem het manifesting. Aan m’n homie Lahad uit Dakar die ik via instagram heb leren kennen, zei ik in februari dat ik Senegal dit jaar nog zou zien. Shout/Out naar Ycreate en Festa2H voor deze kans. Niet alleen heb ik mijn eerste trip naar Africa eindelijk gemaakt, maar hebben de echte Senegalese Hiphop heads kennis gemaakt met je gurl Ella John.

Alleen maar liefde en positieve reacties is wat ik ontving na mijn shows. Mensen die geen idee hadden van mijn bestaan, houden de meid nu dagelijks in de gaten via instagram. Ohja en shout out naar m’n tijdelijke DJ Hayzee #BigLuv. Naast de optredens hebben de deelnemers van de fotografie workshop door Stacii ook nog domme picca’s van me geschoten. Lookin’ like guud chocolat and shit. Festa2h x Senegal 2k19 is een Feit. Stay tuned voor meer berichten over m’n trip! – EazyElls <3

Scroll to Top