VAN ARTIEST NAAR LEVEND BOEK IN HET HEM

Inmiddels ben ik een week terug van Senegal en heb ik niet stil gezeten. Content uitwerken, kamer opruimen, studiosessies en meetings inplannen… ‘t leven gaat gewoon door. Mijn week terug in Zaantje sloot ik af als levend boek in het pas geopende HEM wat dit kwartaal in het teken staat van Hiphop. Voor het programma ‘Wisselgesprek’ konden de bezoekers op deze dag met mij in gesprek gaan over ‘mijn verhaal’.

Dit zijn uiteindelijk vier hele verschillende gesprekken geworden. Waar de een meer interesse had in mijn view of life, stelde de ander weer vragen over mijn jeugd en huidige carrière. Ook met Kim, een van de directeuren van ‘t HEM, heb ik een leuk gesprek gevoerd en in het kort mijn ervaring als vrouwelijke artiest in de huidige rap scene gedeeld. Ik sta staat niet alleen op het podium, maar ook open voor toffe programma’s als deze en op elk moment van de dag ook voor een goed gesprek. – EazyElls

MEER BLOGS

Scroll to Top